Eski Chp İslahiye Belediye Başkan Adayı Mustafa Köse ve Ailesi Ak Parti'ye Geçti..!

Eski Chp İslahiye Belediye Başkan Adayı Mustafa Köse ve Ailesi Ak Parti'ye Geçti..!
Eski Milletvekili Şamil Tayyar'ın duyurduğu üzere, eski CHP İslahiye Belediye Başkan adayı Mustafa Köse ve ailesi, siyasi tercihlerini değiştirerek AK Parti'yi destekleme kararını kamuoyu ile paylaştı.

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde geçmiş dönemde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adına belediye başkan adayı olan Mustafa Köse ve ailesi, siyasi saflarında önemli bir değişikliğe giderek Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)'yi destekleme kararı aldı. Bu önemli gelişme, eski milletvekili Şamil Tayyar tarafından sosyal medya hesabı üzerinden duyuruldu.

Eski milletvekili Şamil Tayyar, yaptığı açıklamada Köse ailesinin bu kararını memnuniyetle karşıladığını ve AK Parti'nin her zaman tüm vatandaşların desteğine açık olduğunu vurguladı. Tayyar, "Mustafa Köse ve değerli ailesinin aramıza katılması, partimizin gücüne güç katacaktır" dedi ve bu kararın diğer parti üyeleri tarafından da olumlu karşılandığını belirtti.

Mustafa Köse ve ailesinin AK Parti'ye desteğinin, ilçe ve genel siyasette nasıl bir etki yaratacağı ise önümüzdeki dönemde daha net bir şekilde ortaya çıkacak.

Şamil Tayyar'ın Twitter'den yayınladığı haber şöyle;

CHP’nin deprem bölgesi İslahiye’deki vekillik seçiminde klasik oyu, yüzde 20’yi geçmez. Belediye seçiminde ise durum değişir. Mustafa Köse’nin adaylığıyla CHP, AK Parti’nin en güçlü rakibidir. 4 seçimdir AK Parti’yle kıran kırana yarışan CHP’li Mustafa Köse, 2019’da partisinin oyunu yüzde 41.41’e kadar çıkardı. Köse, bu seçimde partisinden istifa etti ve geniş aile çevresiyle birlikte AK Parti’yi destekleme kararı aldı. Verdikleri mesaj daha önemliydi. Deprem yaralarının sarılması ve İslahiye’nin yeniden inşası için AK Parti’ye ihtiyaç olduğunu, bu kez AK Parti adayını destekleyeceklerini söylediler. Eyvallah

screenshot-2024-02-23t200025-786-1.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum