İslahiye'de İşletmelere Yönelik E-Ticaret ve Sigorta Hukuku Eğitimi Verildi

İslahiye'de İşletmelere Yönelik E-Ticaret ve Sigorta Hukuku Eğitimi Verildi
İslahiye'de, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı ve İsveç Hükümeti finansmanıyla, depremden etkilenen küçük işletmelere yönelik "E-Ticaret ve Sigorta Hukuku Eğitim Programı" düzenlendi.

İslahiye'de, depremden etkilenen işletmelerin desteklenmesi amacıyla önemli bir eğitime ev sahipliği yaptı. İslahiye Ticaret Odası'nın proje ortaklığında, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ve İsveç Hükümeti'nin finansal desteğiyle gerçekleştirilen "E-Ticaret ve Sigorta Hukuku Eğitim Programı" işletme sahiplerine yeni ufuklar açmayı amaçlıyor.

Kapsamlı Bir Eğitim ve Destek Programı

Bu özel eğitim programı, "Depremden Etkilenen Küçük İşletmelerin Desteklenmesi Hibe Programı, Mesleki Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri Projesi" çerçevesinde düzenlendi. Program, deprem sonrası toparlanma sürecinde işletmelere hem maddi destek sunmuş hem de onları dijital dönüşüm ve sigorta hukuku konularında bilgilendirmeyi hedeflemiştir.

E-ticaret uzmanı Eyüp Örgen ve avukat Cansın Erdem tarafından sunulan eğitimler, İslahiye ve Nurdağı ilçelerinden katılan birçok işletme sahibine hitap etti. Eğitimlerde, işletmelerin online pazarlara adaptasyonu ve sigorta hukukuyla ilgili temel bilgiler aktarıldı.

Topluluk ve Ekonomiye Katkı

Düzenlenen bu seminerler, daha önce iki ilçede 400 işletmeye toplamda 750 bin dolarlık hibe sağlanmasının ardından, bu işletmelere eğitim ve danışmanlık hizmetleri sunarak ekonomik ve sosyal anlamda toparlanmalarına destek olmayı amaçlıyor. İslahiye Ticaret Odası ve proje ortaklarının çabaları, bölgedeki işletmelerin yeniden yapılanma ve gelişim süreçlerine önemli katkılar sunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.