islahiye'de Depremzedelerle TOG Gönüllüleri Çocuklarla Eğlendi

islahiye'de Depremzedelerle TOG Gönüllüleri Çocuklarla Eğlendi
İslahiye İlçesi'nde, Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) tarafından düzenlenen etkinlikle, depremzede 500 çocuk neşe içinde bir gün geçirdi.

Gönüllüler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle konteyner kentte kalan çocuklarla çeşitli aktiviteler gerçekleştirdi.

TOG'dan Depremzede Çocuklara Moral Etkinliği

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Yeşilyurt Mahallesi'nde yer alan Memur Konteyner Kent'te "Umut Evi Destek Merkezi" kuran Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir dizi etkinlik düzenledi. Etkinlikler, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve diğer yerel yöneticilerin de katılımıyla gerçekleştirildi.

TOG gönüllüleri, çocuklara yönelik gösteriler sunup, atölye çalışmaları yaptı. Ayrıca çocukların yüzlerini boyayıp, pamuk şeker dağıtarak ve şarkılar söyleyerek günü şenlendirdiler. TOG Yönetim Kurulu Üyesi Sezen Akınalp Bulut, depremin çocuklar üzerindeki olumsuz etkilerini hafifletmeyi amaçladıklarını belirtti ve toparlanma sürecinin zor olacağını ancak birlikte güç bulacaklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.