İslahiye Opet Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Örnek Dayanışma

İslahiye OPET Anadolu Lisesi öğrencileri, 6 Şubat depreminin yaralarını sarmaya çalışırken, SMA Tip-2 hastası İbrahim Sazak için başlatılan yardım kampanyasına destek oluyorlar.

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depreminde büyük yıkım yaşayan İslahiye'de, OPET Anadolu Lisesi öğrencileri umut ışığı olmaya devam ediyor. Depremden en fazla zarar gören bölgelerden biri olan ve binlerce insanın hayatını kaybettiği İslahiye'de, hayatta kalmak için Türkiye'nin dört bir yanından gelen yardımlarla mücadele eden öğrenciler, acılarını bir kenara bırakıp, topluma örnek bir davranış sergilediler.

79ad45ae-895f-4980-82ea-01ffa540833e-1.jpg

İslahiye OPET Anadolu Lisesi'nden İbrahim Sazak İçin Büyük Destek

İstanbul’da yaşam mücadelesi veren SMA Tip-2 Hastası İbrahim Sazak için başlatılan yardım kampanyasına destek olan İslahiye OPET Anadolu Lisesi öğrenci ve idarecileri, büyük bir vefa örneği gösteriyor. İstanbul Valiliği’nden onaylı yardım kampanyasına katılarak, İslahiye'den İstanbul'a uzanan bir yardım köprüsü kuruldu. Müdüre Ebru Kuş liderliğindeki öğrenciler, "Sıra bizde" diyerek, yardım kampanyasına desteklerini esirgemiyorlar.

ba082944-d8bc-47b9-ab02-05fbd5ed66b5.jpg

Başlatılan yardım kampanyasına gösterdikleri destekle takdir toplayan öğrenciler, toplumsal sorumluluk bilincinin canlı bir örneğini sergiliyorlar. Ebru Kuş, yaptığı açıklamada, "Tüm Türkiye'nin yardımı ve devletimizin desteğiyle İslahiye'yi ayağa kaldırıyoruz. Şimdi sıra bizde. Üzerimize düşeni yapıyoruz" ifadelerini kullanarak, dayanışmanın önemine dikkat çekti.

ev-1.jpg​​​​​​​

Hayvanlar Can Dostumuz: Bir Diğer Başarılı Proje

İslahiye OPET Anadolu Lisesi, “Hayvanlar Can Dostumuz” adlı toplum hizmeti çalışmasıyla da dikkat çekiyor. Bu proje kapsamında öğrenciler, çevrelerine, doğaya ve dünyayı paylaştığımız tüm canlılara karşı bakış açılarını güzelleştirdi. İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe’nin desteklediği projelerde aktif rol alan öğrenciler, bu çalışmayla Milli Eğitim Müdürlüğü’nün amaçlarından birini başarıyla yerine getirerek, sosyal sorumluluk projelerindeki başarılarını bir kez daha kanıtladılar.

İslahiye OPET Anadolu Lisesi öğrencilerinin gösterdiği bu örnek davranış ve dayanışma, toplumun farklı kesimlerine ilham veriyor. Depremin yaralarını sararken bir yandan da İbrahim gibi ihtiyaç sahibi bireylere destek olan öğrenciler, geleceğin umut veren gençleri olarak öne çıkıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.