İslahiye'de Meyve Yüklü Kamyonetle Otomobil Çarpıştı: 2 Yaralı

İslahiye'de Meyve Yüklü Kamyonetle Otomobil Çarpıştı: 2 Yaralı
Gaziantep'in İslahiye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, meyve yüklü bir kamyonet ile otomobil çarpıştı. Kazada 2 kişi yaralandı.

Olay, İslahiye Otogar Kavşağı'nda gerçekleşti. Adana'dan Kilis'e meyve taşıyan M.K. yönetimindeki 07 NFK 67 plakalı kamyonet, A.B. yönetimindeki 27 DC 521 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle devrilen kamyonetin sürücüsü M.K. ve yanındaki yolcu S.A. yaralandı.

Yaralılar, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince hemen müdahale edildi ve ardından İslahiye Devlet Hastanesine kaldırıldı. Sağlık durumlarıyla ilgili henüz detaylı bilgi verilmezken, yaralıların tedavilerinin devam ettiği belirtildi.

Kaza sonucu yola dökülen ve zarar gören meyveler, hızla müdahale eden İslahiye Belediyesi ekipleri tarafından temizlendi. Kazanın trafiği etkilemediği ve normal seyrine devam edildiği bildirildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, trafik ekipleri tarafından kazanın detayları incelenmeye devam ediyor. Kamyonetle otomobilin çarpışma anının güvenlik kameraları tarafından kaydedildiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.