Kahramanmaraş'ta Terör Örgütü Üyelerine Operasyon: 2 Gözaltı

Kahramanmaraş'ta Terör Örgütü Üyelerine Operasyon: 2 Gözaltı
Kahramanmaraş'ta jandarma ekipleri tarafından düzenlenen PKK/KCK operasyonunda, terör örgütüne üye olmak suçundan aranan iki kişi gözaltına alındı.

Kahramanmaraş'ta, jandarma ekiplerinin terörle mücadele kapsamında yürüttüğü titiz çalışmalar sonucunda, PKK/KCK Silahlı Terör Örgütüne üye olmak suçundan aranan iki şüpheli yakayı ele verdi.

Operasyonun Detayları

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığına bağlı TEM Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü PKK/KCK'nın faaliyetlerinin engellenmesine ve örgüt üyelerinin deşifre edilmesine yönelik sürdürdüğü çalışmalar kapsamında önemli bir operasyona imza attı. Yapılan istihbarat çalışmaları sonucunda, "PKK/KCK Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak" suçundan aranma kaydı bulunan yabancı uyruklu M.A.E. (23) ile PKK-KCK/PYD-YPG içerikli paylaşımlar yaptığı belirlenen V.Y. (53) isimli şahısların yerleri tespit edildi.

Gözaltına Alınan Şüpheliler

Söz konusu şahıslar, düzenlenen operasyonla gözaltına alınarak jandarma komutanlığına götürüldü. Gözaltına alınan M.A.E. ve V.Y.'nin üzerinde ve ikametlerinde yapılan aramalarda, örgütsel doküman ve dijital materyallere el konuldu. Şüpheliler, jandarma tarafından yapılan sorgu ve işlemlerin ardından adliyeye sevk edilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.